Het is mogelijk zowel in het zomerseizoen als in het winterseizoen één of meerdere banen te huren in de tennishal. In de zomer gaan de lessen bij slecht weer naar binnen, zodat er dan nog twee banen over blijven voor de losse verhuur. Tijdens de zomercompetitie t/m 31 mei bepaalt de V.C.L. die aanwezig is op het park, of er banen beschikbaar blijven voor de losse verhuur of dat deze bij slecht weer door één of meerdere competitieteams worden gebruikt.

Klik op 'lees meer' en je kunt direct het reserveringsformulier invullen en versturen. Dit mailtje wordt verstuurd naar de baancoördinator. Hij zendt je een ontvangstbevestiging met nadere informatie. Op maandag tot en met donderdagavond vanaf 18.00 uur kun je ook bij de kantinebeheerder in de hal reserveren. Telefoon 0515-413197.

 

Gedurende het wnterseizoen zijn er op doordeweekse avonden geen banen beschikbaar. Alle banen zijn in gebruik door abonnementhouders en tennisles.

De NOMI hal is voorzien van een mooie snelle Descol ondergrond. Ter voorkoming van blessureleed heeft deze ondergrond een extra laag voor extra demping. Om de ondergrond in een zo goed mogelijke conditie te houden, moeten gravel en zand uit de hal geweerd worden. Het is dan ook niet toegestaan om met tennisschoenen met vuil en gravel rechtstreeks de hal in te lopen. Ook niet voor bezoekers!