Vrijdag 6 maart

PDF DocumentA vrijdag binnenkant.pdf

PDF DocumentA vrijdag voorkant.pdf

 

Zij spelen in poule GD 17+ en hebben met grote krachtinspanningen 3 van de 4 te spelen wedstrijden gewonnen. De laatste partij zal beslist moeten worden gewonnen om dit toernooi winnend af te sluiten. Huib is voor de 1e keer bij ons te gast; terwijl Metteke heel gracieus de tennisballen in dit 2e jaar, richting tegenstanders slaat.

 

Allebei zijn erg content met het spelen in het Gemengd Dubbel. Huib maakt graag van zijn lengte doelmatig gebruik door als aanvalswapen zijn service te benutten. Metteke slaat de ballen zeer gericht met een dubbelhandige backhand en heel verrassend…. een dubbelhandige forehand. Huib als ex-volleyballer heeft als nieuwe hobby het maken van flinke fietstochten. Metteke probeert haar snelheid nog verder op te voeren door menigmaal te gaan hardlopen. Zij zien al weer uit naar de voorjaarscompetitie op woensdag HD 35+ en dinsdag DD. Vooral Metteke speelt heel graag in de Hal omdat barre weersomstandigheden voor haar een crime zijn. Door zomers 1 keer per week de training te bezoeken hopen zij het de tegenstanders nog lastiger te maken.

 

Zij zien bij het kiezen van de hoofdschotel graag een flinke portie tennisplezier opgediend. Ook complimenteren zij de organisatie met de perfecte ballenkeuze. Afsluitend: Wij wensen Huib en Metteke heel veel succes en vreugde bij deze voor hen zo belangrijke vrije tijdsbesteding.

 

Zaterdag; Menu van de dag: Stamppot zuurkool met………spekjes?

 

Deze langste dag van het toernooi worden de laatste stappen gezet naar de finales op zondag. Goede ondersteuning van familieleden is daarbij zeer gewenst. Voor alle leeftijden is het royaal genieten en deze supporters zullen voor iedereen tot grote steun zijn.