In den beginne...

PDF DocumentA start binnenkant.pdf

 

Dagelijkse bulletin

Evenals vorige jaren verschijnt er dagelijks een bulletin. Er wordt verslag gedaan van de wedstrijden van de vorige dag; één of meerdere spelers in de schijnwerper geplaatst en het wedstrijdprogramma van die dag gepubliceerd. Door zijn ogen goed de kost te geven en een luisterend oor te zijn zorgt Jans Groothuis voor de reportage. Durk van Netten en Louis Oetelmans ( gewapend met de allernieuwste fotoapparatuur) zullen iedereen fotogeniek in beeld brengen en de wedstrijden tot in detail vastleggen.   

 

Speeltijden 

maandag t/m vrijdag: 16:45 tot +/- 23:15 uur ( 5 speelrondes)                      

zaterdag: 10:00 tot +/- 21:30 uur (11 speelrondes)

zondag:   10:00 tot +/- 17:00 uur ( 17 finalewedstrijden)

 

Een paar regels uit het wedstrijdreglement :

 • de wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets met een tiebreak bij 6-6. Een eventuele derde set bestaat uit een beslissende wedstrijdtiebreak tot 10 punten  ( met natuurlijk 2 verschil ).
 • de inspeeltijd bedraagt maximaal 5 minuten; een commissielid hanteert de stopwatch en geeft aan wanneer de wedstrijd moet aanvangen.
 • zorg dat je tijdig aanwezig bent ( uiterlijk 15 minuten; maar het liefst eerder voor de geplande aanvangstijd) zodat je kunt beginnen zodra er een baan (eerder) vrij is.
 • een deelnemer is verplicht de juiste en schone tennisschoenen (geschikt voor deze hal) pas aan te doen in de kleedkamer en gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding.

 

Opmerkelijk: De wedstrijdcommissie is er weer in geslaagd om de wedstrijden waar mogelijk in poules te laten spelen. 

De website:  Bekijk de dagbulletins en alle foto’s van de wedstrijden op de website van NOMI (www.nomi-sneek.nl) en bekijk ook als nieuw item de Facebook pagina.

Toeschouwers:  Vanuit de kantine heeft iedereen een goed zicht op de wedstrijden doch in de hal beleef je de wedstrijden beter. Help ons de hal schoon te houden; neem daarom geen consumpties mee ( hiervoor is de kantine). Aanmoedigen van de spelers mag op gepaste wijze, doch aanwijzingen geven (coachen) is beslist niet toegestaan.  

 

Nieuw dit jaar:

Iedere dag tussen 18:00 – 20:00 uur is er een wisselende warme hap (voor de vroege vogels). Deze is voor €5,00 te bestellen in de kantine. Gepland weekmenu:

 • maandag: Hollandse macaroni
 • dinsdag: Nasi
 • woensdag: Schnitzel,patat en salade
 • donderdag: Italiaanse pasta
 • vrijdag: zoetzure kip + rijst
 • zaterdag: Stamppot.
 • Eet smakelijk!

 

Veel succes: De commissie (herkenbaar in blauwe shirts of fleecejacks) hoopt op een sportieve strijd en wenst de deelnemers veel succes en bovenal veel plezier.  

 

Sponsoren:

Naast TIGRA als hoofdsponsor zijn we grote dank verschuldigd aan onderstaande bedrijven. Met hun steun is het mogelijk van dit toernooi iets moois te maken. Dank namens de organisatie en alle deelnemers:

 

 

- LD Faber makelaardij

- Snakeware, webdevelopment

- Niek Goes, zeilmakerij.

- Pro Tennis, tennistraining

- Terpstra daktechniek

- Rabobank

- Elan Notarissen

- Lokaal55.nl horecaservice

- Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso

- Vision Assist, professionele communicatie en organisatie