Donderdag 5 maart

PDF DocumentA donderdag binnenkant.pdf

PDF DocumentA donderdag buitenkant.pdf

 

De keukenspecialisten en de barvrijwilligers zetten iedereen met een zonnig gezicht smakelijke ingrediënten en dorstlessende versnaperingen voor. Volgens planning en dus vandaag te bestellen als: Dagmenu: “Scharrelkip” vertroeteld en gegaard door onze “Keukenprinses”.

 

De schijnwerper op:………. Noa Dijkstra
Als vriendinnen vereend nemen Noa Dijkstra en Charlotte Grimbergen plaats in de provisorische commentaarpositie. Zojuist hebben zij een zeer boeiende, en van zeer hoog gehalte getuigende partij tennis aan de toeschouwers voorgeschoteld. De jeugd; Noa heeft na een lange puntenrace gewonnen van de iets oudere jeugd; Charlotte.

 

Barkeeper en leeftijdcontroleur Klaas schenkt deze dames de bestelde drankjes in. Voor Noa een cola ( nog enige jaartjes geduld) en voor Charlotte: iets licht alcoholisch (wettig toegestaan). Onder een sportief meeluisterend oor mag de winnares iets van haar tennisleven/capaciteiten/trainingen vertellen. Als eerstejaars op dit toernooi laat zij ons weten lid te zijn van TV. ten Woude. Door deel te nemen aan vele wedstrijden hoopt zij binnen afzienbare tijd haar ranking DE5 op te schroeven naar de 4. Hieraan zal ook de voorjaarscompetitie zondag 6e klas een bijdrage kunnen leveren. Noa traint altijd blessurevrij twee keer per week bij haar eigen vereniging, maar ook twee keer bij “Tennisteam Noord”. Haar sterke punten zijn haar service en het vaste spel van vooral de baseline. Ze is verliefd op buitentennis en gravel.

 

Naast haar studie op de HAVO blijft er royaal tijd over om zich verder als tennisster te ontplooien. Haar wijze woorden waar we allemaal ons voordeel mee kunnen doen: “Nooit opgeven; zelfs uit achterstand is menig wedstrijd nog te winnen”.

 

( op)”vallende” gebeurtenissen en eigenaardigheden:
Zelfs zonder bril maar wel met een scherp ziende blik valt er heel veel waar te nemen op de tennisvloer en daar omheen. Onverwachte gebeurtenissen die dit Open Haltoernooi compleet maken. Onze verenigingsfotografen Durk en Louis is het een eer om hieraan ook aandacht te besteden. Hopelijk kunnen wij ons als neutrale toeschouwers hier ook in herkennen. Bij twijfels of onduidelijkheden kun je bij hun navraag doen.