World Tour

World Tour Tenniskids

 

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: rood, oranje en groen.

Met speciale ballen, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe.
Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

De World Tour bestaat uit elf speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Zo’n 20.000 kids doen al mee aan de World Tour en Groene competitie. In de weken dat er geen World Tour is, organiseren verenigingen vaak een Event of toernooi. 

 

Meedoen aan de World Tour? Neem contact op met de jeugdcommissie

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

World Tour Tenniskids

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: rood, oranje en groen

Met speciale ballen, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour. Zo’n 20.000 kids doen al mee aan de World Tour en Groene competitie. In de weken dat er geen World Tour is, organiseren verenigingen vaak een Event of toernooi. 

Meedoen aan de World Tour? Neem contact op met de jeugdcommissie.