Elke dag plaatsen we hier een artikel met de meest recente informatie over het Tigra toernooi. Spannende partijen, leuke anekdotes, roddels op en rondom de baan. Zorg ervoor dat je niks mist!

 

Link naar de fotogalerij... Tigra 2015

Vandaag op de jaarlijkse “longest day” loopt de temperatuur bij de sportievelingen danig op. De laatste wedstrijden in de alles beslissende poulewedstrijden worden gespeeld. Tennissers in het afvalsysteem hopen ook deze dag te overleven om morgen weer op het tennis-court present zijn.

De schijnwerper op……Huib Jansma en Metteke Kuiper.
Tijdens een sportief gebeuren kan plotseling een leuke vriendschap ontstaan. De overwonnen tegenstanders Gerben Kooistra en Thiska de Haan klinken op de zojuist gespeelde wedstrijd. Ook de laatste nieuwtjes worden met Gerben en Thiska uitgewisseld. Daarna zijn zij heel bereidwillig om in het licht van schijnwerper te gaan staan. 

Ondanks de verbeterde weersomstandigheden is ook het binnentennis van vandaag weer “knus en gezellig” in de NOMI hal. Buiten waaien de sponsorvlaggen weer strak in de wind. Binnen kijken de sponsorborden heel tevreden op de tennissers neer. Prachtig, dat deze (hoofd) sponsor en andere gulle gevers dit allemaal weer mogelijk hebben gemaakt. Raadpleeg hierbij tevens de voorpagina van ons dagelijkse Nomi/Tigra nieuwsmagazine.

Met de door de volksmond ingeburgerde uitspraak: ”woensdag gehaktdag”, wordt vandaag de snijplank totaal mis geslagen. Niks rijp voor de slacht, maar zinderende en evenwichtige partijen. Door deze spanningen, emotie en soms een beetje tegenzittende spelvreugde, worden de oren van de toeschouwers met soms vreemdsoortige geluiden verrast.