Zaterdag/Zondag 9/10 maart

Vandaag is het de absolute finaledag met de uitreiking van de ereprijzen. Deze dag zal worden opgesierd met een “fotovideo” verslag van alle door Teake vereeuwigde deelnemers. Hopelijk zal een ieder zich in deze momentopnames herkennen. De kantinevrijwilligers zullen ook deze laatste dagen voor iedereen oog en oor hebben en heel graag de bestellingen omgaande willen opdienen.

De spreuk: “Zijt gij tevreden, zegt het anderen; hebt gij klachten zegt het ons” is hun op het lijf geschreven. Schrijver, samensteller/fotograaf en websitebeheerder: www.nomi.nl/Haltoernooi/verslag van de dag, hopen bij een positief respons en hun goede gezondheid weer bij te dragen aan het “6e Tigra  Open  Haltoernooi  2015”.

 

Wedstrijd uitgelicht:

Als we over een “verrassing van de dag”mogen spreken verdiepen we ons deze keer in een wedstrijd HD5 Groep B. De als 2e geplaatsten Jaap Mulder en Wouter Muller lijkt een finaleplaats nauwelijks meer te kunnen ontgaan. Er is nog één horde te nemen; met name: Ties de Boer en Jelle Wissmann. Wat kan men zich soms op de sprong- en veerkracht van een gelegenheidskoppel verkijken. Na de aanloop hebben Jaap en Mulder in no time een voorsprong van 6-1. Zonder achterom te kijken voelen zij toch plotseling de hijgende adem van Ties en Jelle in de nek. Nog beroerder, deze passeren hen en nemen ook nog eens een voorsprong; 6-4. Daarna worden alle slagen tijdens de beslissende wedstrijdtiebreak uit de kast gehaald. Met hun grote routine, discipline en concentratie wordt deze gewonnen door Ties en Jelle. Helaas geen finaleplaats voor deze dappere mannen; maar als lachende derde zullen Geert Leijenaar en Anton Spindelaar met veel genoegen deze wedstrijd hebben bekeken.

 

Een volgend groot evenement “Special Olympics”

Op 13,14 en 15 juni a.s. worden de “Special Olympics Nationale Spelen 2014 Fryslân” gehouden. Er wordt gestreden voor goud, zilver en brons in meer dan 20 verschillende sporten. Hiervoor zullen op deze dagen ook de NOMI tennisbanen ter beschikking worden gesteld. Naast vele vrijwilligers wordt een beroep gedaan op een geldelijke ondersteuning en daarmede lid te worden van de “Club van Vrienden”. Door het invullen van een bedrag naar keuze zorgen we voor een betere integratie voor deze groep mensen in onze samenleving. Folders en verdere berichtgeving liggen in de kantine. Zij rekenen er op dat wij er voor zorgen dat ook zij eens een balletje kunnen slaan. Dus meld je aan en doe dit tevens als vrijwilliger bij Dinie Zandhuis, telefoon: 0515 413464. Bij voorbaat; Hartelijk Dank.