De start...

 

Voor de vijfde keer organiseert de tennisvereniging NOMI het door gezondheidscentrum TIGRA gesponsorde Open Haltoernooi. Ook in deze lustrumeditie weer een maximaal gevuld toernooi met 137 deelnemers in totaal en 20 onderdelen.

 

Dagelijks bulletin

Evenals vorig jaar verschijnt er dagelijks een bulletin. Er wordt verslag gedaan van de wedstrijden van de vorige dag, één of meer spelers in de schijnwerpers geplaatst en het wedstrijdprogramma van die dag gepubliceerd. Onze razende reporter Jans Groothuis geeft zijn ogen weer de kost en de fotograven Durk van Netten en Teake Kuipers (gewapend met de nieuwste fotoapparatuur) proberen je goed in beeld te brengen.

 

Sportmassage

Ook deze toernooiweek biedt TIGRA weer een bijzondere service. Een massage van +/- 20 minuten zorgt voor soepele spieren vóór de wedstrijd of een goed herstel erna. Om de kosten hoef je het niet te laten: € 6,-  per massagebeurt. Wel even inschrijven (formulier ligt bij de wedstrijdtafel). Op woensdag en (onder voorbehoud) vrijdag zijn er TIGRA fysiotherapeuten aanwezig.

 

Speeltijden:

maandag t/m vrijdag: 16:45 tot +/- 23:15 uur (5 speelrondes)

zaterdag:                   10:00 tot +/- 20:00 uur (9 speelrondes)

zondag:                     10:00 tot +/- 17:00 uur (19 finalewedstrijden)

 

Een paar regels:

  • De wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets met een tiebreak bij 6-6. Een eventuele derde set bestaat uit een beslissende wedstrijdtiebreak tot 10 punten (met 2 verschil)..
  • De inspeeltijd bedraagt maximaal 5 minuten; een commissielid geeft aan wanneer de wedstrijd moet aanvangen.
  • Zorg dat je tijdig aanwezig bent (tenminste 15 min. voor de geplande aanvangstijd) zodat je kunt beginnen zodra er een baan (eerder) vrij is.
  • Een deelnemer is verplicht het juiste tennisschoeisel te dragen (geschikt voor deze hal) en tijdens de wedstrijd gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding.
  • Per rubriek zijn er 2 geldprijzen beschikbaar, zijn er echter in een rubriek minder dan 6 deelnemers dan is er slechts één prijs.
  • Tijdens het toernooi gelden de “Wedstrijdbepalingen”; deze zijn vermeld op de website www.toernooi.nl en aanwezig in de hal.

 

Toeschouwers

Vanuit de kantine kunnen de wedstrijden worden bekeken doch in de hal beleef je de wedstrijden beter. Help ons wel de hal schoon te houden en neem daarom geen consumpties mee naar de hal. Aanmoedigen van de spelers mag, doch aanwijzingen geven (coachen) is niet toegestaan.

 

Opmerkelijk …

De wedstijdcommissie is erin geslaagd om alle wedstrijden in poules te laten spelen. Deze keer geen afvalschema’s met de kans dat je na een verliespartij alweer “op straat” staat. Ieder speelt dus minstens 2 keer.

 

De website

Bekijk de dagbulletins en alle foto’s van de wedstrijden op de website van NOMI (www.nomi-sneek.nl) of volg onze berichten op social media Facebook.

 

Veel succes

De commissie (herkenbaar in blauwe of shirts fleecejacks) hoopt op een sportieve strijd en wenst de deelnemers veel succes en veel plezier.

 

Sponsoren.

Naast TIGRA als hoofdsponsor zijn we dank verschuldigd aan onderstaande bedrijven. Met hun steun is het mogelijk van dit toernooi iets moois te maken. Dank dus aan:

- LD Faber makelaardij

- Snakeware, webdevelopment

- Niek Goes, zeilmakerij

- ProTennis, tennistraining

- Terpstra daktechniek

- Rabobank  

- Elan Notarissen

- Lokaal55.nl horecaservice

- Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso

- Nooitgedacht kantoor professionals