Vandaag is het de absolute finaledag met de uitreiking van de ereprijzen. Deze dag zal worden opgesierd met een “fotovideo” verslag van alle door Teake vereeuwigde deelnemers. Hopelijk zal een ieder zich in deze momentopnames herkennen. De kantinevrijwilligers zullen ook deze laatste dagen voor iedereen oog en oor hebben en heel graag de bestellingen omgaande willen opdienen.

Beide “finaledagen” zullen weer in het teken staan van een ontmoetingsplaats van vele familieleden. Zij willen wel eens zien wat hun broers, zusters, zoon, dochter, Pake en Beppe sizzers op tennisgebied presteren. Tijdens de vroege aanvangsuren staat de koffie met cake en voor de aller kleinsten limonade, al klaar.

Gearriveerd bij de NOMI Hal ziet men de sponsorvlaggen weer vriendelijk en uitbundig wapperen in de wind. Binnen kijken de reclames op de sponsorborden vanuit de hoogte op de tennissers neer. Zij concluderen dat ook dit jaar weer een goede keuze is gemaakt door dit toernooi financieel een “upgrading” te bezorgen Dit jaar aanmerkelijk minder “bloopers” waar te nemen.

Hoofdsponsor  “Tigra”; naamgever aan dit toernooi,steekt ook dit jaar de handen weer flink uit de mouwen. Slapende in de stabiele zijligging kan ook een half uur op de buik zeer aangenaam zijn. Als daarbij de rug ook nog een grote opknapbeurt krijgt, is het op de massagetafel zeer aangenaam verpozen.

Vandaag allereerst een praatje met wedstrijdleider Piet Hoomans. Zijn oogcontact bestaat uit één oog gericht op de vragensteller; het andere oog gericht op de wedstrijden van vandaag via de laptop. Over de dag van gisteren is hij zeer tevreden. Helaas moet er door ziekte wel eens een wedstrijd uitvallen.