De start...

Massage
Ook deze toernooiweek biedt Tigra weer een bijzondere service.
Een massage van +/- 20 minuten zorgt voor soepele spieren vóór de wedstrijd of een goed herstel erna. Om de kosten hoef je het niet te laten: € 6 per massagebeurt. Wel even inschrijven (formulier ligt bij de bar).

 

Speeltijden
maandag t/m vrijdag: 16:45 tot +/- 23:15 uur (5 speelrondes)
zaterdag:10:00 tot +/- 20:00 uur (5 speelrondes)
zondag:10:00 tot +/- 17:00 uur (20 finalewedstrijden)

 

Een paar regels

 

  • De wedstrijden worden gespeeld om 2 gewonnen sets met een tiebreak bij 6-6. Een eventuele derde set bestaat uit een beslissende wedstrijdtiebreak tot 10 punten (met 2 verschil).
  • De inspeeltijd bedraagt maximaal 5 minuten; een commissielid geeft aan wanneer de wedstrijd moet aanvangen.
  • Zorg dat je tijdig aanwezig bent (tenminste 15 min. voor de geplande aanvangstijd) zodat je kunt beginnen zodra er een baan (eerder) vrij is.
  • Een deelnemer is verplicht het juiste tennisschoeisel te dragen (geschikt voor deze hal) en tijdens de wedstrijd gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding.
  • Informeer na een gespeelde wedstrijd bij de wedstrijdleiding of kijk op www.toernooi.nl naar je volgende wedstrijd.
  • Per rubriek zijn er 2 geldprijzen beschikbaar, zijn er echter in een rubriek minder dan 6 deelnemers dan is er slechts één prijs.
  • Tijdens het toernooi gelden de “Wedstrijdbepalingen”; deze zijn vermeld op de “www. toernooi.nl” en aanwezig in de hal.

 

Toeschouwers
Vanuit de kantine kunnen de wedstrijden worden bekeken doch in de hal beleef je de wedstrijden beter. Help ons wel de hal schoon te houden en neem daarom geen consumpties mee naar de hal. Aanmoedigen van de spelers mag doch aanwijzingen geven (coachen) is niet toegestaan.

 

Veel succes
De commissie (herkenbaar in de witte shirts of blauwe fleecejacks) hoopt op een sportieve strijd en wenst de deelnemers veel succes en veel plezier.

 

Sponsoren
Naast Tigra als hoofdsponsor zijn we dank verschuldigd aan onderstaande bedrijven. Met hun steun is het mogelijk van dit toernooi iets moois te maken. Dank dus aan:
- Fysiotherapiepraktijk Tigra Sneek

- Bleeker gerechtsdeurwaarders & incasso

- Snakeware
- LD Faber makelaardij
- Niek Goes, zeilmakerij

- Pro-Tennis

- Rabobank

- Terpstra daktechniek