Wat een prachtige finaledag was het weer! Vele mooie partijen werden in een vlot tempo afgewerkt en er werd hard gestreden om de eer, maar stiekum ook om de mooie geldprijzen. Dit keer was zelfs de TV in onze tennishal! Sneek TV heeft opnamen gemaakt en diverse commissieleden en winnaars zijn geinterviewd.

Vandaag zullen de Wilson US-open tennisballen van sponsor Intersport de Leeuw op “The Longest Day” door de NOMI Hal vliegen. Het is voor velen beslist een must om de halve finale te winnen. Immers alleen dan lonkt op zondag de grote finale. De spanning loopt voor de tennissers in het afvalsysteem en de laatste beslissende poulewedstrijden op tot het kookpunt.

Wat geweldig dat je gezond van lijf en leden dagelijks je favoriete sport kunt beoefenen. Soms moeten de hulptroepen hierbij echter corrigerend optreden. Wat geweldig dat tijdens deze derde editie van dit Nomi Open Hal Toernooi weer de duurzame en gezonde samenwerking met het Tigra gezondheidsmanagement Sneek is gecontinueerd.

Ook deze vierde tennisdag maken we weer graag gebruik van het elektriciteitsnet. Vereiste is een goede verlichting van de vier wedstrijdbanen; kleedkamers; kantine; kortom de gehele accommodatie. Waar zouden we zijn als de stroom uitvalt en de computer de uitslagen en standen even niet kan verwerken?

Als toeschouwer is het leuk om de wedstrijden eens van heel nabij te bekijken. Je hoort en ziet dan hoe de ergernis van weer een mislukte slag iemand razend kan maken. Heel belangrijk is het dan om het racket zeer stevig vast te houden. Ook hoor je soms een gesprek dat deze speler met zichzelf is aangegaan.