Introducées

Leden NOMI, De Vliegende Bal, TV Ysbrechtum

Voor leden van de drie verenigingen NOMI, De Vliegende Bal en TC Ysbrechtum geldt het volgende. Je mag als gast van één van de clubleden gratis spelen bij al deze verenigingen onder de volgende voorwaarden.

 

  • Gebruik de eigen clubpas voor het inklokken op de banen. Ieders eigen clubpas kan dus bij alle drie clubs worden gebruikt.
  • Tennissen bij andere verenigingen mag alleen buiten de competitietijd tot 18.00 uur. (dus niet in competitietijd!)
  • Uitwisseling is niet toegestaan bij sommige clubevenementen. Kijk hiervoor op de activiteitenkalender.

 

Leden van buiten Sneek

Als je iemand die géén lid is van NOMI, De Vliegende Bal of TC Ysbrechtum wilt meenemen om te tennissen, dan betaal je hiervoor € 5. Dat bedrag kun je in een enveloppe in de blauwe brievenbus in de gang doen. De enveloppen liggen achter de bar en moeten voorzien worden van je naam, de naam van de introducée en de datum. Klok in met je eigen pasje en het speciale introducéepasje uit de bak onder het afhangbord.

 

Voor deze €5 kun je, als er voldoende ruimte is, de hele dag gebruik maken van de banen en de faciliteiten van het NOMI tennispark. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling de introducéregeling anders te gebruiken dan hierboven omschreven. Mochten er zich bijzondere situaties voordoen, dan dient u vooraf contact op te nemen met een van de bestuursleden van Nomi.