Onze accommodatie

 

  

Kantine

Recent is onze kantine helemaal opgefrist en voorzien van nieuw modern meubilair en een heuse tennisballenbar! Deze moderne look onderstreept het gezellige karakter van onze vereniging. > zie ook kantine

 

Openingstijden

De kantine is door de week geopend vanaf 18:00 tot 23:00 uur (uitloop is mogelijk tot uiterlijk 24:00 uur) en tijdens georganiseerde activiteiten en competities.

 

Kleedruimten

Uiteraard is er in de zomeraccommodatie voldoende kleed- en doucheruimte (ook een invalidentoilet) en voldoet alles aan de gestelde eisen. Het warme water voor de douches wordt verkregen door middel van zonne-energie. Zonodig zorgen gasboilers voor bijverwarming. Ook is een legionellabestrijdingssysteem geïnstalleerd. Middels een aparte cv-installatie wordt het gebouw verwarmd.

 

Schoonmaken

Het schoonmaken van de douches, kleedkamers, kantine en keuken vindt plaats gedurende maandag t/m vrijdag. Tijdens de competitieperiode ook op zaterdag en zondag.

 

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen op het terrein. 

 

Tennishal

Naast een zomerkantine beschikt ook de overdekte tennishal over een aparte winterkantine en kleedruimten. De zomer- en winteraccommodatie zijn via een aparte toegangsdeur met elkaar verbonden.