Het NOMI tennispark bestaat uit een zomeraccommodatie met 10 gravelbanen en een overdekte tennishal met 4 banen. Uniek is dat het gehele tennispark met bijbehorende grond privaat eigendom is en wordt beheerd door de een stichting genaamd Stichting Tennisaccommodatie Sneek. De vereniging maakt exclusief gebruik van de zomeraccommodatie.

 

Op het tennispark bevindt zich een gezellig clubgebouw met een modern ingerichte kantine en aansluitende terrassen, deels overdekt. Omdat zowel het clubgebouw als de terrassen hoger liggen dan de tennisbanen, hebben toeschouwers altijd goed zicht op de banen.

Ons tennispark bestaat uit 10 verlichte gravelbanen, een mini tennisbaan en een oefenkooi. In fases zijn alle gravelbanen inmiddels gerenoveerd, de laatste vijf in 2011. De banen voldoen alle aan de door de KNLTB gestelde eisen en zijn goedgekeurd door het NOC/ NSF. Een groep actieve vrijwilligers verzorgt het onderhoud van de gravelbanen.

Om toegang tot het tennispark te krijgen en daarna weer te kunnen afsluiten, heb je een toegangssleutel van het tennispark nodig. Deze is verkrijgbaar tegen een borgsom.

Nomi heeft naast Statuten een Huishoudelijk Reglement opgesteld. Klik op 'Lees meer' over de inhoud van dit Huishoudelijk Reglement, welke is vastgesteld op de Ledenvergadering van 22 februari 2016