Verbouw kantine gaat door!!

 

We zijn als bestuur zeer verheugd dat we na 2 jaar van voorbereiding kunnen mededelen dat de verbouw en uitbreiding van de kantine door gaat! We hebben alle offertes van de bouwbedrijven met elkaar vergeleken.  Bouwbedrijf BouwCollectief Sneek zal de verbouw van onze kantine gaan realiseren. Daarnaast hebben we diverse acties op touw gezet om de plannen financieel te onderbouwen.

We kunnen nu echt los!!

 

Onze vereniging heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er wordt volop op ons park getennist, grote toernooien georganiseerd en kort geleden is er een meerjarig contract met Tennis Academie Friesland getekend waardoor we de kwaliteit van de tennislessen en wedstrijdbegeleiding voor de toekomst kunnen waarborgen. De ontwikkeling van Nomi is dus geen toevalstreffer, maar we bouwen structureel met veel mensen aan onze mooie vereniging. We zijn trots op ons prachtige tennispark en willen de accommodatie laten meegroeien met de ontwikkeling van onze vereniging. Onze nieuwe kantine moet een thuisbasis worden om elkaar te ontmoeten, een kop koffie te drinken of gezellig een kaartje te leggen.

 

We willen dit najaar nog starten met de eerste bouw activiteiten zodat we op tijd klaar zijn voor het nieuwe buiten tennis seizoen. Een verbouwing van deze omvang kost natuurlijk veel geld. We zullen daarom de komende maanden nog diverse extra acties op touw zetten om bijvoorbeeld het nieuwe inventaris te kunnen bekostigen. Eén daarvan is de actie “Draag je steentje bij” waarbij je één of meerdere steentjes kunt sponsoren. Ook gaan we dit jaar weer oliebollen inpakken.

 

Daarnaast zullen we de hulp van diverse NOMI leden inschakelen om te helpen bij interne sloopwerkzaamheden, zoals plafonds en vloeren verwijderen of de keuken te demonteren, om zo de kosten nog verder te drukken. Binnenkort zullen we jullie hier nader over informeren.

We rekenen op ieders steun zodat we in het voorjaar kunnen zeggen: ‘We hebben met elkaar een prachtige nieuwe kantine gebouwd !'

 

In de winterkantine zullen we binnenkort tekeningen ophangen zodat iedereen een beeld krijgt van alle veranderingen die zullen gaan plaatsvinden. Daarnaast zullen we iedereen via de nieuwsbrieven, website en facebook informeren over de voortgang.