Nomi gaat samenwerking aan met Tennis Academie Friesland

 

Voor het aanbieden van tennislessen aan onze leden sluiten we als vereniging een contract met een tennisschool. Dat doen we al sinds jaar en dag. We willen je hierbij vertellen dat we wijzigen van tennisschool, maar niet van de mensen die er bij betrokken zijn en bij ons de lessen verzorgen.

Tennis Academie Friesland is de nieuwe tennisorganisatie van Sneek. De (bekende) gezichten van Tennis Academie Friesland zijn Wilco Veltien, Jack Driessen en Arnoud Bulthuis. Alle 3 zijn tennisdieren in hart en nieren en hebben al langere of kortere tijd een band met de verschillende tennisverenigingen in Sneek. De nieuwe tennisschool is ontstaan uit een splitsing van Tennisschool P.R.O.-tennis. ‘Onze’ trainers zagen een grote kans om zelfstandig verder te gaan en hebben dit dan ook met beide handen aangepakt.

 

Wij zijn heel blij dat deze drie leraren, die hun sporen in de tenniswereld in het noorden van Nederland ruimschoots hebben verdiend, in Nomi een mooie basis vinden om met hun eigen tennisschool van start te gaan. Het doel van Tennis Academie Friesland is: om op het gebied van tennistraining een langdurige en succesvolle samenwerking met de vereniging aan te gaan. Dit willen zij bereiken door middel van hun betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de individuele leerling met als basis de sfeer en het beleid van de tennisvereniging. Ze willen op ieder niveau proberen de tennisprestaties te optimaliseren in een motiverende leeromgeving. Op de baan staan naast techniektraining en tactisch handelen, ook bewegingsscholing en mentale thema’s veelvuldig op de agenda. Door een gevarieerd aanbod te geven voor zowel de recreatieve als prestatieve speler willen we als bestuur er voor zorgen dat tennis een attractieve sport blijft en we onze leden enthousiast houden. We willen hierbij een leidende positie innemen in de regio en uitstralen dat tennis een sport voor iedereen is. We willen een bepaalde mate van aantrekkingskracht hebben op gemotiveerde spelers in de regio die zich mogelijk bij hun eigen club niet verder kunnen ontwikkelen. De gezichten die bij Nomi het meest te zien zullen zijn, blijven Wilco en Jack. Wilco blijft de hoofdtrainer en aanspreekpunt voor de lessen. Incidenteel kunnen ook Arnoud en Raoul Lockhorst, Raoul is ook onderdeel van het team van Tennis Academie Friesland, ingezet worden om de lessen te verzorgen of te ondersteunen bij evenementen.

Zeer binnenkort zal Tennis Academie Friesland via haar website en Facebook iedereen op de hoogte houden van haar activiteiten en de mogelijkheden om in te schrijven voor tennisles.

 

Heb je vragen over tennisles dan kan je deze mailen naar wilco@tennisacademiefriesland.nl
of bel 06 - 28271157