Informatie Racketochtend, - middag,- avond

Als je lid bent van NOMI kun je op verschillende dagen en tijden deelnemen aan wat we ook wel noemen het inlooptennis of tossen. Je kunt dan in je eentje naar het tennispark komen en levert voor de genoemde aanvangstijd je pasje in bij de organisatie. Die zoekt een partner voor je en laat je spelen tegen een koppel van ongeveer dezelfde speelsterkte. Na afloop wordt er gewisseld. Je krijgt een andere partner en andere tegenspelers. Tussen de partijen door en na afloop is er tijd voor koffie, een drankje of een hartige versnapering.

 

 

Dag

Tijd

Maandagochtend

Vanaf 9:00 uur

Maandagavond vanaf 9 april (gevorderden)

Vanaf 19:30 uur

Woensdagochtend Vanaf 9.00 uur

Donderdagavond vanaf 12 april (beginners niv 8/9)

Vanaf 20:00 uur

Vrijdagochtend

Vanaf 9:00 uur

Vrijdagmiddag

Vanaf 14:00 uur (dit is de Vutters middag maar ook aanstaande vutters zijn welkom)

 

Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Dit is een goede gelegenheid om clubgenoten te leren kennen. Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent i.v.m. het indelen door de organisatie.

 

Voorgaande jaren was de racketavond voor beginners op de dinsdagavond. Dit kon dan in juni, pas na de voorjaarscompetitie, starten. Op donderdagavond is tijdens de competitie wat meer ruimte en is besloten de racketavond naar die avond te verplaatsen zodat ook deze groep tennissers gelijk bij aanvang buitenseizoen kan beginnen. Na de competitie in juni kan altijd in overleg met de deelnemende tennissers gekeken worden welke avond het beste past.