Draag je steentje bij!

Zoals iedereen al heeft gemerkt, door de nieuwsbrief of doordat je op het NOMI park bent geweest, zijn we reeds los met de verbouwing van de kantine. Voor de werkzaamheden die we zelf kunnen doen, zal er de komende maanden een beroep op onze leden worden gedaan om hierbij te helpen.

Daarnaast willen we samen met jullie diverse acties opzetten om de nieuwe kantine ook mooi in te richten met tafels, stoelen, lampen en een mooie bar.

 

Eén van de acties die hiervoor georganiseerd wordt, is de actie “Draag je steentje bij”.
De actie in het kort; leden kunnen één of meerdere steentjes sponsoren voor € 50,- per steentje. Er komt een groot bord in de kantine te hangen waar de steentjes in stickervorm op geplakt worden, met de naam of logo van de betreffende sponsor.

 

Via het inschrijfformulier kun je aangeven hoeveel steentjes je wilt kopen en welke naam je op het steentje wilt hebben staan. Dit inschrijfformulier mag je sturen naar secretaris@nomi-sneek.nl of deponeer het in de blauwe brievenbus op de vereniging. De komende weken kun je door één van de leden van het ‘NOMI steentjes team’ worden benaderd om een steentje te kopen voor de nieuwbouw. Ook op de bar in de winterkantine liggen inschrijfformulieren.


PDF DocumentNomi steentje formulier pdf.pdf