24 uur Tennismarathon voor KWF

24 uur tennismarathon

 

Zoals je misschien al gehoord of gelezen hebt, gaat Maarten van der Weijden in augustus proberen de 11-stedentocht te zwemmen om geld op te halen voor het KWF. Dit initiatief willen wij graag ondersteunen en daarom wordt er tijdens ons jubileum een tennismarathon georganiseerd. De marathon begint op vrijdag 6 juli om 15.30 uur en eindigt op ons jubileumdag om 15.30 uur.

 

Wat is de bedoeling?
Er wordt overdag op 4 banen, en in de nacht op 2 banen, gedubbeld. Alle Nomileden, zowel jeugd als senioren, kunnen daaraan meedoen en zich opgeven via de poster die in de gang wordt opgehangen. Het inschrijfgeld  is € 11,- per persoon en komt geheel ten goede aan de Maarten van der Weijden Foundation. Je kunt natuurlijk meerdere keren tennissen, mocht je dat willen. We hopen een mooi bedrag bij elkaar te tennissen. Dan wordt het zelfs mogelijk een aantal Nomianen met Maarten mee laten zwemmen in Sneek.

 

Voor leden die niet aan de tennismarathon mee kunnen doen maar dit doel wel willen ondersteunen, komt er een aparte actie. Hierover komt binnenkort meer informatie.